Náš web používá k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním nášho webu s tým súhlasíte. Ďalšie informácie

  • Wholesale

Wholesale

Našu kávu predávame iba tým zákazníkom, ktorí sa zaviazali podávať a pripravovať čo najlepšiu kávu a sú ochotní investovať čas, aby sa učili, ako najlepšie pripraviť šálku kávy svojim zákazníkom. Poskytujeme bezplatné baristické školenia pre všetkých našich veľkoobchodných partnerov.

Baristické školenie je vždy upravené tak, aby vyhovovalo potrebám našich zákazníkov, ale zvyčajne sa skladá z:

  • Úvod do degustácie kávy, vizuál, chuť, extrakcia

  • Baristické školenie - príprava kávy, správna gramáž, čistenie a údržba kávovaru

  • Praktická skúška jednotlivých kávových nápojov

  • Technika speňovania mlieka latte art

  • Príprava kávových drinkov, alternatívy kávy-brew bar

  • Zostavenie coffee menu a know-how predaja kávy

  • Kontrola kvality a spokojnosť zákazníka

Kvalita

Je pravda, že nemáme v ponuke najširší sortiment odrodovej kávy, rozhodli sme sa však sústrediť svoj ​​čas nie na kvantitu, ale na kvalitu, získať a upražiť iba tie najkvalitnejšie zrná a dodať Vám a Vašim zákazníkom iba tú najlepšiu odrodovú kávu.

Podpora

Vzhľadom k tomu, máme záujem o spoluprácu s našimi partnermi a snažíme sa im pomôcť aby ich business či už je to kaviareň, coffeeshop, alebo bistro  boli v kávovom svete čo najúspešnejšie a získali si čoraz viac spokojných zákazníkov.

Škola kávy - Coffee Training

S naším tímom skúsených a viacnásobne ocenených baristov, pomôžeme zabezpečiť Vám aj  vašim zamestnancom aby vyťažili maximum z kávy, ktorú si od nás kúpite a stali sa tak profesionálnymi baristami.


Novinky

Chemex – netradičná príprava filtrovanej kávy

Chemex je jedným z najzaujímavejších kávových vynálezov 20-tého storočia.  Jednoduchá príprava,  vizuálna elegancia skombinovaná s optimálnou extrakciu vytvára dokonalú bohatú chuť kávy. Na chemex by sme mali použiť čerstvo zomletú jemne upraženú ideálne odrodovú kávu stredné až svetlé praženie.

Prečo je káva pestovaná v horách lepšia?

Je to tak trochu záhada, ale v podstate ide o to, že čím vyššie sa káva pestuje, tým ťažšie a tvrdšie sú kávové bôby a majú lepšiu chuť.

Newsletter

Dostávajte najnovšie informácie zo sveta Caffé Caffé priamo do Vašej e-mailovej schránky. Čakajú na Vás novinky, akcie a špeciálne ponuky.


Zdieľať Zdieľať

Kontakt

Mapa stránky | CaffeCaffe.sk – pražiareň kávy, odrodová káva, filtrovaná káva, exkluzívne sypané čaje a škola kávy. | © 2014 Coffee partners s.r.o.