Náš web používá k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním nášho webu s tým súhlasíte. Ďalšie informácie

Baristický kurz praženie a degustácia

Baristický kurz praženie a degustácia kávy

Baristický kurz praženie a degustácia kávy je pre najnáročnejších baristov, ktorí sa chcú dozvedieť viac o pestovaní, spracovaní a samotnom pražení kávy, ako kávu čo najlepšie uskladniť po upražení, aby si zachovala požadovanú kvalitu, degustácia čerstvo upraženej kávy, ako bonus si účastník tohto kurzu sám vyskúša a upraží svoju vlastnu kávu.

Témy kurzu
  • odrody kávy
  • pestovanie kávy
  • chyby kávy
  • uskladnenie kávy
  • spracovanie kávy
  • spôsoby praženia
  • porovnávanie chutí kávy
  • degustácia čerstvo upraženej kávy
Dĺžka kurzu
1 deň: 9:00 – 16:00 hod.
Obedňajšia prestávka: 12:00 – 13:00 hod.
Ukončenie kurzu
absolvent kurzu získa certifikát
Cena
Miesto konania
120,€
Banská Bystrica
Termín
Rezervácia termínu na tel. čísle 0917 744 859

Kúpiť v e-shope

Novinky

Chemex – netradičná príprava filtrovanej kávy

Chemex je jedným z najzaujímavejších kávových vynálezov 20-tého storočia.  Jednoduchá príprava,  vizuálna elegancia skombinovaná s optimálnou extrakciu vytvára dokonalú bohatú chuť kávy. Na chemex by sme mali použiť čerstvo zomletú jemne upraženú ideálne odrodovú kávu stredné až svetlé praženie.

Prečo je káva pestovaná v horách lepšia?

Je to tak trochu záhada, ale v podstate ide o to, že čím vyššie sa káva pestuje, tým ťažšie a tvrdšie sú kávové bôby a majú lepšiu chuť.

Newsletter

Dostávajte najnovšie informácie zo sveta Caffé Caffé priamo do Vašej e-mailovej schránky. Čakajú na Vás novinky, akcie a špeciálne ponuky.


Zdieľať Zdieľať

Kontakt

Mapa stránky | CaffeCaffe.sk – pražiareň kávy, odrodová káva, filtrovaná káva, exkluzívne sypané čaje a škola kávy. | © 2014 Coffee partners s.r.o.