Náš web používá k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním nášho webu s tým súhlasíte. Ďalšie informácie

  • Škola kávy
  • Baristický kurz Brew Bar alternatívna príprava kávy

Baristický kurz Brew Bar alternatívna príprava kávy

Baristický kurz Brew Bar alternatívna príprava kávy

Baristický kurz Brew Bar alternatívna príprava kávy je pre tých, ktorí si chcú zaviesť túto alternatívnu prípravu kávy do svojej kaviarne, alebo si vychutnať filtrovanú kávu doma. Baristický kurz Brew Bar ponúka možnosť vyskúšať si alternatívy prípravy káva cez Chemex, Aeropress, Hario v60, Clever Coffee Dripper, French press, Hario Syphon...a vychutnať si tak pôžitok filtrovanej kávy. Tieto alternatívne metódy prípravy kávy sa tešia mimoriadnej obľube či už v kaviarni, alebo aj doma.

Témy kurzu
  • základy varenia filtrovanej kávy
  • káva, profil upraženia kávy
  • hrúbka mletia, teplota vody, papierový filter
  • idálny recept na rôzne alternatívy prípravy kávy
  • história chemex, aeropress, hario v60, clever coffee dripper, french press, hario syphon...
  • výhody a nevýhody alternatívnej prípravy kávy
  • implementácia brew bar do kaviarne
  • ukážka rôznych alternatívnych spôsobov prípravy kávy a degustácia
Dĺžka kurzu
1 deň: 9:00 – 16:00 hod.
Obedňajšia prestávka: 12:00 – 13:00 hod.
Záverečné hodnotenie
praktická časť: príprava filtrovanej kávy rôznymi spôsobmi chemex, aeropress, hario v60, clever coffee dripper, french press, hario syphon...
Ukončenie kurzu
absolvent kurzu získa certifikát
Cena
100,-€
Miesto konania
Banská Bystrica
Termín
Rezervácia termínu na tel. čísle 0917 744 859

Kúpiť v e-shope

Novinky

Chemex – netradičná príprava filtrovanej kávy

Chemex je jedným z najzaujímavejších kávových vynálezov 20-tého storočia.  Jednoduchá príprava,  vizuálna elegancia skombinovaná s optimálnou extrakciu vytvára dokonalú bohatú chuť kávy. Na chemex by sme mali použiť čerstvo zomletú jemne upraženú ideálne odrodovú kávu stredné až svetlé praženie.

Prečo je káva pestovaná v horách lepšia?

Je to tak trochu záhada, ale v podstate ide o to, že čím vyššie sa káva pestuje, tým ťažšie a tvrdšie sú kávové bôby a majú lepšiu chuť.

Newsletter

Dostávajte najnovšie informácie zo sveta Caffé Caffé priamo do Vašej e-mailovej schránky. Čakajú na Vás novinky, akcie a špeciálne ponuky.


Zdieľať Zdieľať

Kontakt

Mapa stránky | CaffeCaffe.sk – pražiareň kávy, odrodová káva, filtrovaná káva, exkluzívne sypané čaje a škola kávy. | © 2014 Coffee partners s.r.o.